•  
   •  
     • Pajisja

      Skaneri-CT 64-detektorë

      Në çfarëdo kohe të ditës dhe të natës
      Në disa raste edhe pa përgatitje të veçantë

      Duke i përcjellë trendet botërore të diagnostikës imixhing, Bel Medic në pajisjen e vet mjekësore e ka renditur "rëntgenin e shekullit XXI " modern skanerin CT Toshiba 64-detektorë për ekzaminimin e të të gjitha pjesëve të trupit.

     • Ekipi Bel

      Tërë ndihmën mjekësore të nevojshme për Ju dhe për familjen Tuaj në Bel Medic mund ta merrni 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Për këtë kujdeset Ekipi - i grupit Bel i njerëzve profesionistčsh dhe të vyeshëm të cilin e përbën personeli i numërt mjekësor dhe jomjekësor.
      Në Ekipin Bel gjenden më shumë se 150 mjekë më prestigjiozë të Beogradit në mesin e të cilëve edhe dy akademikë.

     • Shërimi spitalor

      Spitali i përgjithshëm Bel Medic i ka të gjitha kushtet për shërim spitalor të fëmijëve dhe të të rriturve, si edhe për hospitalizimin postoperativ. Në ambient jashtëzakonisht të këndshëm dhe të pajisur në mënyrë luksoze me dhoma dhe apartamente spitalore, Ju ofrojmë mundësinë e ekzaminimit të plotë spitalor dhe shërimit multidisiplinar.

  •  
 •  
  •  
   • Doktori i stomatolozi na jednom mestu
  • Bel Medic Opšta bolnica

  • Bel Medic je Opšta bolnica za celu porodicu u kojoj je lečenju dece i odraslih posvećeno više od 150 eminentnih lekara svih medicinskih specijalnosti. Na tri lokacije, povezane jedinstvenim Call-centrom i integralnom kompjuterskom mrežom, Bel Medic pruža pouzdane i kvalitetne medicinske usluge - preglede, najsavremeniju dijagnostiku, hiruško lečenje (operacije), bolničko lečenje i postoperativnu hospitalizaciju u luksuznim apartmanima, kućne posete, sanitetski prevoz pacijenata…

  •  
  •  
    • Prijavite se

     Bel-Newsletter

     Prijavite se na nas sistem za redovne informacije i novosti:

    • Thursday
     |
    • Vremenska prognoza

     Zbog nagle promene temperature meteropate danas mogu osetiti blage glavobolje i poviseni krvni pritisak.

  •