Pogodnosti pri plaćanju


BESKAMATNI KREDIT CREDIT AGRICOLE BANKE - 18 RATA
Credit Agricole banka i Bel Medic Vam omogućavaju da sve intervencije čija cena premašuje 50.000 dinara otplatite dinarskim beskamatnim kreditom na 12 do 18 rata, bez učešća, uz jednostavnu proceduru koja traje do dva radna dana. Maksimalan iznos kredita je 1.000.000 dinara.

KARTICE KOMERCIJALNE BANKE - 12 RATA BEZ KAMATE
Sa kreditnim karticama Komercijalne banke imate mogućnost odloženog plaćanja svih usluga u Bel Medicu, i to do 12 mesečnih rata bez kamate. Mesečna rata ne može biti manja od 5.000 RSD

KOMERCIJALNA BANKA - POPUST 10%
Pogodnosti  za korisnike premijum tekućeg računa, (vlasnici Gold i Platinum kartica  bilo debitnih bilo kreditnih) imaju pravo na 10% popusta na sve usluge  (osim na hirurške intervencije u opštoj i lokalnoj anesteziji i bolnički  dan). Pozivom Call Centra 011 309 1000 proverite da li su aktuelne neke  dodatne pogodnosti.

KARTICE BANCA INTESA - 12 RATA BEZ KAMATE I NAKNADE
Sa karticama Banke Intesa imate mogućnost odloženog plaćanja svih usluga u Bel Medicu, i to do 12 mesečnih rata bez kamate. Mesečna rata ne može biti manja od 2.000 RSD

Korisnicima Banka Intesa KREDITNIH KARTICA, BEL MEDIC odobrava popust na sledeće izvršene usluge:

  1. 5% popusta na specijalističke i preglede lekara opšte prakse
  2. 5% na ginekološke, stomatološke i dermatološke intervencije
  3. 10% na laboratorijske analize


RAIFFEISEN BANKA - POPUST 10%
Uz Reiffeisen kartice VISA Gold, VISA Platinum i VISA Infinite u Bel Medicu možete ostvariti popust od 10% na sve usluge.

VISA kartice - POPUST 10%
Uz VISA Gold, VISA Platinum i VISA Infinite u Bel Medicu možete ostvariti popust na sve preglede i dijagnostiku, laboratorijske analize, teren, stomatološke usluge (vađenje i popravka zuba), dok popust ne važi za: lekove, sanitetski materijal, skenersku dijagnostiku, estetsku hirurgiju, stomatološku protetiku (zajedno sa beljenjem zuba) i usluge bolničkog lečenja.
Pored popusta, Bel Medic omogućava da pacijent izabere jedan od ponuđenih besplatnih pregleda:

Copyright by Bel Medic 2020. All rights reserved.

Like us!
Follow us!
Follow us!