Preoblikovanje tela – Renuvion

ŠTA JE PREOBLIKOVANJE TELA - RENUVION RF?

Najsavremenija tehnologija kojom se zateže koža kombinovanjem RF energije i hladne Helium plazme. Zatezanje kože Renuvionom je jedinstvena procedura i ne može se uporediti ni sa jednom drugom procedurom za zatezanje opuštene kože kao što su laseri, ultrazvuk illi radio frekvencija.

Prednost Renuviona je u tome što zateže kožu i oblikuje telo na način kako to nikada ranije nije bilo moguće a bez invazivne hirurgije i velikih ožiljaka. Renuvion je najpopularnija procedura za zatezanje kože u Americi.

Bolnica Acibadem Bel Medic je prva bolnica u Srbiji i regionu u kojoj će se raditi Renuvion.


INDIKACIJE/ZAŠTO SE RADI?

Renuvion J plazmom se može zategnuti opuštena koža vrata, ruku, butina, kolena, stomaka, ledja. Opuštena koža na telu nastala nakon gubitka težine ili na stomaku posle trudnoće se takodje može zategnuti, a bez isecanja viška kože.

Renuvion se može kombinovati i sa liposukcijom ukoliko postoje masne naslage koje treba ukloniti.

KAKO SE IZVODI?

Renuvion je minimalno invazivna procedura kojom se kontrolisano zagreva tkivo ispod kože kako bi dovelo do optimalne kontrakcije tkiva i zatezanja kože. Kroz minimalni rez na koži od 5 mm provlači se Renuvion nastavak kojim se brzo zagreva tkivo pomoću jedinstvene tehnologije hladne Helium plasme.

Procedura se može izvoditi u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji zavisno od veličine regije koja se tretira.

U zavisnosti od veličine regije koja se tretira procedura može trajati od 30 minuta do 1,5 h.


POTENCIJALNI RIZICI

Nisu prijavljeni neželjeni efekti na Helium.

OPORAVAK

Vreme oporavka zavisi od broja regija koje se tretiraju, ali zbog jedinstvene Renuvion tehnologije vreme oporavka je svedeno na minimum. Rezultat je vidljiv odmah posle procedure kada ćete primetiti da je koža zategnutija.

zakazite pregled
pisite nam