estetski i plastični hirurg

Dr Saša Mišeljić

U opštoj bolnici Bel Medic radi:

Brahioplastika (zatezanje nadlaktica), Face lifting, Ginekomastija, Korekcija ušiju, Liposukcija tela, Povećanje grudi, Podizanje grudi, Smanjenje grudi, Abdominoplastika (zatezanje stomaka)

Radno mesto / Radno iskustvo:

Nakon završenih studija Medicine u Beogradu, dr Mišeljić je specijalizirao plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju u KCS Srbije. Član je Srpskog udruženja za plastično-rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju (SRBPRAS) i  Međunarodnog udruženja za estetsko-plastičnu hirurgiju (ISAPS).

Poslednjih 15 godina Dr Mišeljić je stekao bogato profesionalno iskustvo iz plasticne i estetske hirurgijje u svakodnevnom radu . Najčešće izvođene operacije su: podizanje, povećanje i smanjenje grudi, lifting lica i vrata, zatezanje kapaka (blefaroplastika), zatezanje stomaka (abdominoplastika) i BodyTite liposukcija pomoću Radio Frekventnih talasa. Od 2012. godine on je nacionalni trener za botoks i Juvederm filere i u skladu sa tim edukuje doktore, hirurge i kozmetičare o pomenutim procedurama. Već 10 godina uspešno se bavi anti-age medicinom; Juvederm filerima, Allergan Botox-om, Lift Nitima (Silhouette, Happy lift, Mesotrax) i ostalim neinvanzivnim procedurama.

Od početka svog rada,u Srbiji, Uradio je oko 1000 kozmetičkih hiruških procedura na telu i licu, kao i više od 1500 nehirurških procedura (botox i Juvederm fileri)

Like us!
Follow us!
Follow us!
Follow us!