•  
  •  
   
  •  
  • Stomatologija

  • Stomatološka služba Bel Medic-a na raspolaganju Vam je 24 sata dnevno, i vikendom i praznikom. Organizovana je na temelju multidisciplinarnosti, tako da nudi punu zaštitu oralnog zdravlja - od prevencije i različitih rešenja za probleme (patološka stanja i oboljenja), preko estetske stomatologije, fiksne i mobilne protetike, oralne hirurgije, do ortopedije vilica i mogućnosti pružanja hitnih usluga. Zubnim rendgenom se, takođe u svakom trenutku, može obaviti ciljano snimanje zuba.

   Stomatološke usluge i u opštoj anesteziji - Sve stomatološke intervencije, a posebno dugotrajne procedure (obimni oralno-hirurški zahvati i brušenje većeg broja zuba za fiksne protetske radove), mogu se izvesti u opštoj kratkotrajnoj intravenskoj ili endotrahealnoj anesteziji. U tom slučaju, pored stomatološkog pregleda i plana terapije, sprovode se i sva klinička ispitivanja neophodna za uvođenje pacijenta u anesteziju. 

   Jednodnevna protetika - Stomatološka ordinacija Bel Medic-a sve stomatološke usluge može da prži u rekordnom roku, bilo da je reč o konzervativnoj ili estetskoj stomatologiji, endodonciji, protetici, ili hirurgiji. Za samo jedan dan, pacijent može da dobije uslugu estetske rehabilitacije zuba vinirima ili bezmetalnim keramičkim krunicama. Svakoj intervenciji prethodi podroban pregled i dijagnostika, radi procene šta se može i šta je potrebno učiniti, kao i potpuno informisanje pacijenta o raspoloživim mogućnostima, odnosno preporuka stomatologa. Sledi jednoiposatna-dvosatna seansa tokom koje se uzimaju otisci i zubi u lokalnoj anesteziji pripremaju za protetske radove, a već sutradan se obavlja proba i predaja bezmetalnih krunica ili vinira.

   Trodnevni i sedmodnevni paketi usluga - Savremeni tempo života ostavlja nam sve manje vremena za brigu o zdravlju, pa i zdravlju usta i zuba, te je Bel Medic osmislio trodnevne i sedmodnevne pakete usluga u okviru kojih se mogu izvesti brojne stomatološke intervencije. Za oba paketa je zajedničko da započinju podrobnom, detaljnom dijagnostikom - intraoralnim pregledom i rendgenskim snimanjem (mali ciljani snimci, ortopantomografski snimak, 3D ortopantomogram...) kojim se precizno ustanovljava da li pacijent ima odgovarajuću količinu ili kvalitet kosti za određenu intervenciju.

   Trodnevni paket usluga obuhvata lečenje svih oboljenja desni, koje može biti konzervativno ili hirurško, kao i konzervativno zbrinjavanje usta i zuba u koje spada postavljanje plombi (ispuna), beljenje zuba, uklanjanje kamenca...

   Sedmodnevni paket usluga može da obuhvati i pripremu usta za oralnu hirirgiju, sanaciju svih kariozno izmenjenih zuba, rešavanje problema desni... U tom vremenu se može izvesti i ugradnja implanta, jer sedmodnevni paket ostavlja prostora za kompletnu intervecniju, odnosno skidanje konaca i otpuštanje pacijenta, uz napomenu da period integracije implanta koji traje od četiri do šest meseci.

  •  
  •  
  • Tim stomatologa

  • Stomatolog u Bel Medic-u je dostupan 24 sata, svakog dana u godini. U zavisnosti od potreba, naš stomatolog obavlja preventivne preglede i neophodnu dijagnostiku radi rešavanja određenih problema (patoloških stanja i oboljenja). Takođe naš stomatološki tim vrši usluge estetske ...

  •