Stomatološki paketi usluga

Stomatološka služba Bel Medic-a na raspolaganju Vam je 24 sata dnevno, i vikendom i praznikom. Organizovana je na temelju multidisciplinarnosti, tako da nudi punu zaštitu oralnog zdravlja - od prevencije i različitih rešenja za probleme (patološka stanja i oboljenja), preko estetske stomatologije, fiksne i mobilne protetike, oralne hirurgije, implantologije, do ortopedije vilica i mogućnosti pružanja hitnih usluga. Zubnim rendgenom se, takođe u svakom trenutku, može obaviti ciljano snimanje zuba.

Stomatološke usluge i u opštoj anesteziji

Sve stomatološke intervencije, a posebno dugotrajne procedure (obimni oralno-hirurški zahvati i brušenje većeg broja zuba za fiksne protetske radove, ugradnja velikog broja implanata), mogu se izvesti u opštoj kratkotrajnoj anesteziji. U tom slučaju, pored stomatološkog pregleda i plana terapije, sprovode se i sva klinička ispitivanja neophodna za uvođenje pacijenta u anesteziju. 

Jednodnevna protetika

Stomatološka ordinacija Bel Medic-a sve stomatološke usluge može da pruži u rekordnom roku, bilo da je reč o konzervativnoj ili estetskoj stomatologiji, endodonciji, protetici, ili hirurgiji. Za samo jedan dan, pacijent može da dobije uslugu estetske rehabilitacije zuba implantima, vinirima ili bezmetalnim keramičkim krunicama. Svakoj intervenciji prethodi podroban pregled i dijagnostika, radi procene šta se može i šta je potrebno učiniti, kao i potpuno informisanje pacijenta o raspoloživim mogućnostima, odnosno preporuka stomatologa. Sledi jednoiposatna-dvosatna seansa tokom koje se uzimaju otisci i zubi u lokalnoj anesteziji pripremaju za protetske radove, a već sutradan se obavlja proba i predaja bezmetalnih krunica ili vinira (faseta).

Trodnevni i sedmodnevni paketi usluga

Savremeni tempo života ostavlja nam sve manje vremena za brigu o zdravlju, pa i zdravlju usta i zuba, te je Bel Medic osmislio trodnevne i sedmodnevne pakete usluga u okviru kojih se mogu izvesti brojne stomatološke intervencije. Za oba paketa je zajedničko da započinju podrobnom, detaljnom dijagnostikom - intraoralnim pregledom i rendgenskim snimanjem (mali ciljani snimci, ortopantomografski I 3D snimak) kojim se precizno ustanovljava da li pacijent ima odgovarajuću količinu ili kvalitet kosti za određenu intervenciju.

Trodnevni paket usluga obuhvata lečenje svih oboljenja desni, koje može biti konzervativno ili hirurško, kao i konzervativno zbrinjavanje usta i zuba u koje spada postavljanje plombi (ispuna), beljenje zuba, uklanjanje kamenca, kao I izrada bezmetalnih keramičkih kruna I faseta...

Sedmodnevni paket usluga može da obuhvati i pripremu usta za oralnu hirurgiju, sanaciju svih kariozno izmenjenih zuba, rešavanje problema desni...Sedam dana je dovoljno da se urade proteze na zubima, ali I na implantima.  U zavisnosti od pacijenta I kvaliteta kosti, u pomenutom periodu se mogu postaviti implanti, i tehnikom imediajtnog opterećenja, isti opteretiti privremenim ili definitivnim protetskim radom. Sedmodnevni paket ostavlja prostora za kompletnu intervenciju, odnosno skidanje konaca i otpuštanje pacijenta, uz napomenu da period integracije implanta traje od 4 nedelje do šest meseci.

Like us!
Follow us!
Follow us!
Follow us!