Uslovi korišćenja

IZJAVA O PRIVATNOSTI

U ime Acibadem Bel Medic Opšte bolnice obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Prikupljamo  samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke  neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dajemo  kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne  da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi  podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo  zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni  u Acibadem Bel Medic Opštoj bolnici odgovorni su za poštovanje načela zaštite  privatnosti.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom  unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informracije se prenose  putem javne mreže u zaštćenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL  protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske  tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje  procesor platnih kartica, WSPay, pa se tako kompletan proces naplate  obavlja na stranicama WSpay-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj  kartici nisu dostupni našem sistemu.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U  slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno  platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira  na razlog vraćanja, Acibadem Bel Medic Opšta bolnica je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači  da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun  korisnika kartice.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja će se vršiti u srpskoj valuti - dinarima (RSD). Iznos koji će biti naplaćen sa Vašeg računa kreditne kartice dobija se konverzijom iz EUR u RSD prema važećem kursu Narodne banke Srbije.

Prilikom naplate vaše kreditne kartice, isti iznos se konvertuje u vašu lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike u odnosu na originalnu cenu koja je navedena na našoj veb stranici.

OBAVEŠTENJA O OBRADI PODATAKA - POLITIKA PRIVATNOSTI

Obaveštenje 1

Obaveštenje 2

Obaveštenje 3

zakazite pregled
pisite nam