Uslovi korišćenja

IZJAVA O PRIVATNOSTI

U ime Bel Medic Opšte bolnice obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Prikupljamo  samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke  neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dajemo  kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne  da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi  podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo  zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni  u Bel Medic Opštoj bolnici odgovorni su za poštovanje načela zaštite  privatnosti.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom  unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informracije se prenose  putem javne mreže u zaštćenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL  protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske  tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje  procesor platnih kartica, WSPay, pa se tako kompletan proces naplate  obavlja na stranicama WSpay-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj  kartici nisu dostupni našem sistemu.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U  slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno  platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira  na razlog vraćanja, Bel Medic Opšta bolnica je u obavezi da povraćaj  vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači  da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun  korisnika kartice.

IZJAVA O KONVERZIJI

All payments will be effected in Serbian currency - Dinar (RSD). The amount  your credit card account will be charged for is obtained through the  conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the  current exchange rate on the Serbian National Bank.

When charging  your credit card, the same amount is converted into your local currency  according to the exchange rate of credit card associations. As a result  on this conversion there is a possibility of a slight difference from  the original price stated in our web site.

zakazite pregled
pisite nam