Uslovi plaćanja

Poštovani pacijenti, medicinske usluge u Bel Medicu možete platiti na sledeće načine:

GOTOVINOM (U DINARIMA) 

PLAĆANJE MEDICINSKIH USLUGA U BEL MEDICU GOTOVINOM MOGUĆE JE SAMO U DINARIMA.

Ukoliko pacijent kod sebe ima samo devize, on te devize može zameniti na automatskoj menjačnici koja se nalazi u prostorijama Opšte bolnice Bel Medic. Takođe postoji mogućnost da se angažuje vozač Bel Medica koji će novac zameniti u prvoj menjačnici i doneti pacijentu.

ČEKOVIMA

U Bel Medicu moguće je platiti usluge čekovima, ali čekovi se realizuju odmah u istom danu. 

Pacijent može platiti:

  • Ličnim čekom. 
  • Čekom koji je potpisao neko od ukućana, a da nije došao sa njim u Bel Medic, uporediti potpis na čeku sa potpisom na kartici vlasnika čeka.

PLATNIM KARTICAMA (MASTER, MAESTRO, VISA, DINA, AMERICAN EXPRESS)

Pogodnosti pri plaćanju platnim karticama:

BESKAMATNI KREDIT CREDIT AGRICOLE BANKE - 18 RATA

Credit Agricole banka i Bel Medic Vam omogućavaju da sve intervencije čija cena premašuje 50.000 dinara otplatite dinarskim beskamatnim kreditom na 12 do 18 rata, bez učešća, uz jednostavnu proceduru koja traje do dva radna dana. Maksimalan iznos kredita je 1.000.000 dinara.

KARTICE KOMERCIJALNE BANKE - 12 RATA BEZ KAMATE

Sa kreditnim karticama Komercijalne banke imate mogućnost odloženog plaćanja svih usluga u Bel Medicu, i to do 12 mesečnih rata bez kamate. Mesečna rata ne može biti manja od 5.000 RSD

KOMERCIJALNA BANKA - POPUST 10%

Pogodnosti  za korisnike premijum tekućeg računa, (vlasnici Gold i Platinum kartica  bilo debitnih bilo kreditnih) imaju pravo na 10% popusta na sve usluge  (osim na hirurške intervencije u opštoj i lokalnoj anesteziji i bolnički  dan). Pozivom Call Centra 011 309 1000 proverite da li su aktuelne neke  dodatne pogodnosti.

KARTICE BANCA INTESA - 12 RATA BEZ KAMATE I NAKNADE

Sa karticama Banke Intesa imate mogućnost odloženog plaćanja svih usluga u Bel Medicu, i to do 12 mesečnih rata bez kamate. Mesečna rata ne može biti manja od 2.000 RSD

Korisnicima Banka Intesa KREDITNIH KARTICA, BEL MEDIC odobrava popust na sledeće izvršene usluge:

  •  5% popusta na specijalističke i preglede lekara opšte prakse
  •  5% na ginekološke, stomatološke i dermatološke intervencije
  •  10% na laboratorijske analize

RAIFFEISEN BANKA - POPUST 10%

Uz Reiffeisen kartice VISA Gold, VISA Platinum i VISA Infinite u Bel Medicu možete ostvariti popust od 10% na sve usluge.

VISA kartice - POPUST 10%

Uz VISA Gold, VISA Platinum i VISA Infinite u Bel Medicu možete ostvariti popust na sve preglede i dijagnostiku, laboratorijske analize, teren, stomatološke usluge (vađenje i popravka zuba), dok popust ne važi za: lekove, sanitetski materijal, skenersku dijagnostiku, estetsku hirurgiju, stomatološku protetiku (zajedno sa beljenjem zuba) i usluge bolničkog lečenja.

Pored popusta, Bel Medic omogućava da pacijent izabere jedan od ponuđenih besplatnih pregleda:

  • Audiometrija (kontrola sluha)
  • Oftalmologija (pregled vida)
  • Fizikalna medicina (pregled specijaliste)

PREKO RAČUNA BEL MEDICA

Račun za medicinske usluge u Bel Medicu je moguće direktno uplatiti na neke od tekućuh računa Bel Medica.

ONLINE PREKO WS PAY PLATFORME

WSPay funkcioniše kao virtuelni POS terminal tako što klijent putem e-maila dobija poziv na plaćanje sa definisanim iznosom. Klijent zatim ulazi na link koji dobije od Bel Medica, unosi podatke sa svoje platne kartice i na taj način izvrši plaćanje.

Klijent kojem je poslat poziv na plaćanje, uslugu može platiti 24/7 sa bilo kog mesta, preko laptopa, mobilnog telefona, tableta ili bilo kog drugog uređaja na kojem ima pristup svom e-mailu.

Naplata se vrši u dinarima, a usluge putem opcije WSPay mogu se platiti sledećim karticama: VISA, Mastercard, Maestro i Dina.

PO PREDRAČUNU UPLATOM NA ODGOVARAJUĆE TEKUĆE RAČUNE

Ovakav vid naplate je zastupljen kod pravnih lica.

zakazite pregled
pisite nam
Like us!
Follow us!
Follow us!
Follow us!