Ako niste iz Beograda

Poštovani pacijenti, onog trenutka kada se budete odlučili da koristite medicinske usluge Bel Medica, mi ćemo usmeriti svu moguću pažnju ka vašem dolasku. 

Ukoliko ne stanujete u Beogradu ili živite u inostranstvu, a izabrali ste da koristite usluge Bel Medica, možete računati na svu našu podršku. To podrazumeva:

  • Bel Medic Vam pruža izbor da vaša pratnja bude sa vama u sobi/apartmanu. Ukoliko Vam to ne odgovara, možemo Vam pomoći i organizovati hotelski smeštaj za vašu pratnju.
  • Bel Medic će priznati svu Vašu medicinsku dokumentaciju i dijagnostiku koju ste radili u nekim drugim zdravstvenim ustanovama. 
  • Ukoliko dolazite iz inostranstva Bel Medic može pružiti kompletnu uslugu koja obuhvata: transport sa i do aerodroma; rezervaciju željenog smeštaja; pomoć pri odabiru i korišćenju turističkih ponuda Beograda; odlazak u Banju u okviru posete na Vaš lični zahtev ili po preporuci lekara ukoliko Vaše zdravstveno stanje to zahteva. 
  • Bel Medic će angažovati prevodioca ukoliko je to neophodno.
  • Bel Medic zdravstvene ustanove se nalaze na 5 lokacija u Beogradu. U zavisnosti od toga na kojoj lokaciji vam je zakazan pregled, a imate poteškoća pri snalaženju, kontaktirajte nas kako bismo Vas pravilno usmerili i uputili do odredišta njakraćim i najbržim putem.

Ukoliko vam je potrebna neka dodatna pomoć oko posete Bel Medicu  budite slobodni da nas kontaktirate i Bel Medic će rado razmatrati svaki Vaš zahtev. 

zakazite pregled
pisite nam
Like us!
Follow us!
Follow us!
Follow us!