Opšte informacije

Ukoliko je potrebno, u Acibadem Bel Medicu možete biti hospitalizovani i bolnički lečeni. U izuzetno prijatnom ambijentu i luksuzno opremljenim apartmanima (TV, internet, štampa...) nudimo vam mogućnost kompletnog bolničkog ispitivanja i multidisciplinarnog lečenja.

Acibadem Bel Medicov tim internista čine eksperti različitih internističkih grana koji usko sarađuju i koordinirano leče pacijenta. U saradnji sa specijalistima drugih grana medicine, oni će, za slučaj postojanja udruženih bolesti, organizovati lekarski konzilijum za bilo koje stanje, kao i za maligna oboljenja.

Acibadem Bel Medic je kompletan bolnički sistem sa vrhunski opremljenim operacionim blokom, porodilištem, intenzivnom negom i komfornim apartmanima za postoperativnu hospitalizaciju.

Uz svu neophodnu preoperativnu pripremu, u Acibadem Bel Medicu se možete podvrgnuti hirurškom zahvatu, sigurni da ćete sve do izlaska iz bolnice biti pod stalnim nadzorom lekara i medicinskih sestara. 

Pored punog komfora, sa pacijentom u apartmanu može tokom lečenja boraviti i pratnja. Poste su dozvoljene u svako vreme.