Evropska nagrada Ruben d’Honneur u ruke Bel Medic-a!

15.07.2015.

Bel Medic Opšta bolnica sa ponosom objavljuje da je dobila nagradu Ruben d'Honneur u kategoriji odnos prema pacijentima/klijentima od strane stručnog žirija „European Business Awards“.

Ovom nagradom, jednom od najprestižnijih pan-evropskog tipa, Bel Medic se pridružio elitnoj grupi poslovnih kompanija Evrope. Dodatno, Bel Medic je jedina kompanija iz Srbije koja je dobila ovu nagradu, noseći sa ponosom poslovni barjak svoje zemlje u Evropskom okruženju.

Pored brojnih priznanja koje je Bel Medic dobio, ova nam je možda i najznačajnija, jer definiše naše vrednosti i želju da je pacijent uvek na prvom mestu. „Pacijent u središtu pažnje. Briga za pacijenta je srž svih naših aktivnosti. Briga mora biti kontinuirana, i ne sme prestati ni u momentu kad pacijent napusti zdrastvenu ustanovu. Težićemo da u pacijentu dobijemo partnera u rešavanju njegovih problema,“ naglasila je dr Jasmina Knežević, vlasnica i direktorka Bel Medic-a.

Glavni principi European Business Awards su:

  • Uspeh: prikazivanje poslovnog uspeha na relevantnom tržištu ili u određenom sektoru;
  • Inovacije: težnja za poboljšanjem poslovnog nastupa i poslovnog razvoja, od proizvoda do procesa;
  • Etika: prikazivanje uzornog vladanja i onog opšteg ponašanja koje podstiče i pokazuje poštovanje zakona, poslovnog ambijenta i prava svih zainteresovanih strana.