ISO standardi Bel Medica garantuju najviši nivo kvaliteta usluge

10.01.2017.

Bel Medic uspešno prošao veliku resertifikaciju za ISO standard 9001 prema novoj verziji 2015 i dobio dva nova sertifikata – 14001, standard za zaštitu životne sredine, i HACCP, standard za upravljanje bezbednosti hrane

„Dobili ste prelaznu ocenu! Iako se to obično kaže na kraju, neću da vas držim u neizvesnosti“, rekla je Marjola Nakić, auditor „Quality Austria“, renomirane sertifikacione kuće koja ocenjuje i sertifikuje sisteme menadžmenta kvaliteta, bezbednosti hrane, životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu prema zahtevima najvažnijih standarda za sisteme menadžmenta u svetu.

S ponosom vas obaveštavamo da je Bel Medic uspešno prošao veliku resertifikaciju za ISO standard 9001 prema novoj verziji 2015 i dobio dva nova sertifikata – 14001, standard za zaštitu životne sredine, i HACCP, standard za upravljanje bezbednosti hrane.

Sertifikati koje smo dobili garantuju svakom pacijentu uvek isti kvalitet i najviši nivo usluge.

Ovakav uspeh svakako je rezultat timskog rada, identifikacije kolektiva sa vizijom i misijom kompanije u kojoj rade i entuzijazma koji je posledica zadovoljstva preko 280 stalno zaposlenih u Bel Medicu.