U Sarajevu dodeljene nagrade za najbolje menadžere I kompanije za region srednje i jugoistočne Evrope, Evropski Najmenadžer 2019.

16.03.2023.

Na tradicionalnom 40. međunarodnom Biznis forumu u Sarajevu 4. jula u hotelu Holiday nagrađeni su najuspešniji menadžeri i kompanije iz preko 15 zemalja Evrope.

Ceremoniji dodele nagrada prisustvovao je veliki broj zvanica iz privrednog, kulturnog i javnog života. Dodeljene su 24 nagrade najuspešnijim menadžerima, nekoliko specijalnih nagrada, pojedincima i kompanijama koji nisu direktno u biznisu, ali podstiču razvoj biznisa ili prave bolji ambijent za biznis.

Specijalno priznanje “Nagrada za životno delo” stručni žiri dodelio je Dr Jasmini Knežević, osnivaču i direktoru Opšte bolnice Bel Medic.

Uručenju priznanja prethodio je Summit uspešnih u organizaciji Nezavisne agencije za izbor i promociju najuspješnijih poslovnih ljudi i kompanija jugoistočne i srednje Evrope, gde su najbolji evropski menadžeri analizirali i diskutovali o mogućim rešenjima problema u biznisu i ekonomiji u regionu.