ACIBADEM BEL MEDIC I KK CRVENA ZVEZDA NASTAVLJAJU SARADNJU

10.09.2021.

Na veliko zadovoljstvo Acibadem Bel Medica objavljujemo da se uspešna saradnja sa KK Crvena zvezda nastavlja u duhu istih vrednosti. Ponosni smo na činjenicu što smo u i prethodnom periodu dokazali da su obe strane lideri u svojim oblastima.  Kao i do sada, Acibadem Bel Medic će nastaviti da  pruža najviši mogući kvalitet zdravstvene zaštite, sa posebnom  pažnjom na zdravlje sportista u sadašnjoj  epidemiološkoj situaciji. Nova košarkaška sezona u ABA I Evroligi predstavlja veliki izazov na koji ćemo odgovarati visokim nivoom stručnosti a očekujući vrhunske rezultate.”, istakla je dr Ivana Petrović, medicinski direktor Acibadem Bel Medica.

Vrlo uspešna saradnja Acibadem Bel Medica i KK Crvena zvezda traje još od 2018. godine i obuhvata medicinsku negu i partnerstvo članova kluba na svim nivoima: od igrača prvog tima, svih zaposlenih u klubu, pa do svih mlađih selekcija.

“Produžetak saradnje sa Bel Medic-om, koji je postao i deo Acibadem grupe sa kojom smo takođe imali izuzetnu saradnju, najbolje govori i o nama kao klubu koji nastavlja da raste iz godine u godinu. Ne moram da ističem da nam je već godinama jedna od najvažnijih tačaka u godišnjem planu pružanje najbolje moguće nege našim igračima i ljudima koji rade u klubu. Ta potreba je bila prošle sezone u vreme pandemije Covid-19 još veća jer je upravo korona pogodila veliki broj naših igrača i zaposlenih u klubu i menadžmentu. Tim partnera koji će nam olakšati funkcionisanje kluba u ovoj izuzetno zahtevnoj sezoni ne bi bio kompletan i snažan bez Bel Medic-a”,   istakao je direktor kluba Filip Sunturlić.

Produženjem ugovora KK Crvena zvezda mts je obezbedio da crveno-beli imaju najbolju moguću lekarsku negu.  Kao i do sada, ekipa Acibadem Bel Medic-a uvek će biti uz crveno-bele na svim utakmicama na domaćem terenu, ali i na utakmicama mlađih selekcija.