Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Bel Medic potpisali ugovor o saradnji

29.09.2019.
Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Bel Medic potpisali ugovor o saradnji

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Bel Medic započeli su  saradnju. Ovo je prvi put da zajedničkim ulaganjem EBRD i Fond za  proširenje preduzeća (ENEF) investiraju u privatni zdravstveni sektor u  Srbiji, sa ciljem da se podstakne njegov dalji razvoj.
Sredstva će  biti iskorišćena za finansiranje kupovine opreme za novoizgrađeno  bolničko krilo Bel Medic-a u Beogradu, kao i za podršku budućem rastu i  razvoju bolnice. Pomoću ove investicije Bel Medic će moći da poveća  smeštajni kapacitet bolnice i da potpuno opremi dve nove operacione  sale.
Zsuzsanna Hargitai, EBRD Regionalni direktor za Zapadni Balkan  izjavila je: “Ova investicija će podržati Bel Medic u razvijanju ponude  novih usluga sa dodatnom vrednošću. Drago nam je što možemo da podržimo  razvoj i modernizaciju srpskih bolnica u korist građana".
Dr Jasmina Knežević, osnivač Bel Medica, izjavila je:
"Počastvovani  smo što je EBRD prepoznao Bel Medic kao kuću od poverenja koja ima  kapaciteta da uhvati korak sa svetom i svetskim standardima. Oduvek  našim pacijentima pružamo vrhunsku uslugu i partnerstvo sa EDRB nam  mnogo znači da nastavimo tu praksu".

Copyright by Bel Medic 2020. All rights reserved.

Like us!
Follow us!
Follow us!