Zdrav CEO > zdrav biznis > zdravo društvo

12.06.2023.

U saradnji sa Business Intelligence Institute smo 7.juna održali poslovni panel „Zdrav CEO > zdrav biznis > zdravo društvo“, u hotelu Crystal.
Tema  mentalnog zdravlja CEO-a je izuzetno važna, jer je pored uticaja na  sebe i svoju porodicu, CEO utiče na „zdravlje“ polovne kulture, ali i  psihološku sigurnost zaposlenih. Moderan CEO je senzitivan na potrebe  svog okruženja, jer se oblikovanje ponašanja zaposlenih sada u  prioritetima izjednačava sa monitoringom finansijskog poslovanja.
Gostima na panelu, na temu Ere personalizovane medicine i uticaja laboratorijskih inovacija na medicinsku praksu  je pričao prof. dr Mustafa Serteser, generalni direktor Acıbadem LabMed  Clinical Laboratories iz Turske. Prof. Serteser je goste informisao o  mogućnostima i prednostima genetskog istraživanja u cilju prevencije  potencijalnih bolesti u budućnosti kao zbog čega je važna oblast  personalizovane medicine.
Dr  Pavle Marjanović, psihoterapeut i osnivač Transforma Consulting, sa 20  godina iskustva na poziciji CEO-a je gostima na vrlo interesantan način  kroz primere ispričao koliko je bitna optimalizacija stresa, tolerancija  i rezilijentnost na svakodnevne situacije u privatnom i profesionalnom  životu. Nakon ova dva ekspertska izlaganja, gosti su uživali u neformalnom druženju i razmeni mišljenja na koktelu.