Acibadem Bel Medic porodilište - mesto gde se ljubav rađa

15.05.2024.

Zamislite svoj najvažniji životni trenutak - dolazak vaše bebe na svet - okružen toplinom i stručnošću.

U Acibadem Bel Medic porodilištu, svaki korak u putovanju ka roditeljstvu je važan. Već 29 godina, naša misija je da pružimo ne samo medicinski pouzdanu, već i emotivnu podršku tokom celog ovog procesa. Acibadem Bel Medic je sinonim za visoko kvalitetnu i efikasnu medicinsku uslugu u čijem fokusu je uvek na prvom mestu dobrobit pacijenta. Naš stručni tim je posvećen vašem zdravlju i udobnosti, čineći vas bezbrižnim tokom ovog dela vašeg životnog ciklusa.

Dozvolite nam da budemo deo vaše priče o ljubavi, sreći i novom početku. Vaš partner može biti uz vas, deleći sa vama svaki trenutak vašeg trudničkog iskustva, sve do prvih osmeha vaše bebe, kao i do prvog dodira sa njom.

Osećajte se kao u vašem domu

Naše porodilište je opremljeno najsavremenijom medicinskom opremom, ali i udobnim apartmanima koji omogućavaju boravak ne samo vama i vašoj bebi, već i vašem partneru. Verujemo da je podrška partnera tokom porođaja od neprocenjive važnosti, stoga smo stvorili okruženje koje omogućava da zajedno proslavite prvi nežni dodir bebe i početak vaše porodične priče.

Prijatna atmosfera za prve dane majčinstva

Vaši prvi dani majčinstva su dragoceni i zaslužuju da budu obasjani toplinom i profesionalnom brigom. Naši apartmani su dizajnirani da vas obgrle ne samo udobnošću, već i intimnošću, pružajući vam prostor za opuštanje i unutrašnji mir dok se prilagođavate novim ulogama. U našem restoranu, očekuje vas pažljivo odabrani izbor specijalno pripremljenih jela, ispunjavajući sve vaše neophodne nutritivne potrebe. 

Stručan tim je na vašoj strani

“U srcu Acibadem Bel Medic porodilišta leži iskrena posvećenost svakoj budućoj majci, pružajući joj ne samo vrhunsku negu, već i duboku emotivnu podršku tokom celog procesa porođaja. Naš tim ginekologa-akušera je tu za vas 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, ulivajući vam osećaj sigurnosti i topline. Pored toga, naš iskusni tim anesteziologa, pedijatara-neonatologa i drugih lekara specijalista pažljivo prati svaki korak vašeg trudničkog i porođajnog putovanja, u cilju ispunjavanja svih vaših zahteva i želja. Naša misija je da vam pružimo ne samo medicinsku stručnost, već i toplinu i razumevanje koje svaka majka zaslužuje.” - izjavila je načelnica Acibadem Bel Medic porodilišta, prim. doktorka Maja Antić.

Sveobuhvatna briga za vas i vašu bebu

Nakon porođaja, naša briga za vas i vašu bebu ne prestaje. Naše iskusne babice su tu da vam pruže podršku u novoj životnoj ulozi i savetuju vas o dojenju i nezi novorođenčeta. Naši pedijatri i pedijatrijske sestre posvećeni su zdravlju i nezi koja je potrebna svim bebama u ovim ranim fazama života.

U skladu sa visokim standardima kvaliteta, rutinski neonatalni skrining, skrining sluha i imunizacija deo su našeg svakodnevnog protokola, osiguravajući da vaše dete dobije sve potrebne medicinske provere i vakcinacije kako bi raslo zdravo i srećno. 

Koraci ka porođaju u Acibadem Bel Medic porodilištu

Želimo da vaš dolazak u Acibadem Bel Medic porodilište bude ne samo siguran i udoban, već i ispunjen pažnjom i podrškom koju zaslužujete tokom ovog važnog životnog trenutka. Zato vam predstavljamo naš porođajni paket koji važi od 36.nedelje trudnoće i koji je u potpunosti prilagođen vašim potrebama: 

 • Praćenje trudnoće i sam porođaj: Obezbeđjujemo vam 2 ginekološka pregleda i 2 ultrazvučna pregleda u cilju praćenja razvoja vaše bebe i pravljenje plana porođaja. 
 • CTG  monitoring: Obezbeđujemo vam 5 CTG pregleda, sa mogućnošću dodatnih pregleda po potrebi. Kontinuirano praćenje fetalnog srčanog ritma pruža dodatnu sigurnost tokom celog procesa porođaja.
 • Laboratorijske analize: Vaša bezbednost je naš prioritet, stoga su u paketu uključene sve potrebne laboratorijske analize, uključujući GBS bris i ostale neophodne testove.
 • Konsultacije sa našim našim medicinskim ekspertima: Imate priliku da razgovarate sa našim ginekolozima, anesteziolozima i pedijatrima pre porođaja, kako biste bili potpuno informisani i pripremljeni za sve eventualnosti.
 • Pregled interniste sa EKG-om: Vaše zdravlje je naša briga. Upravo zato u sklopu paketa je obezbeđen i pregled interniste sa EKG-om radi dodatne provere vašeg zdravstvenog stanja.
 • Imunizacija novorođenčeta: Vaše dete zaslužuje najbolju zaštitu od prvog dana. Uz naš porođajni paket uključena je rutinska imunizacija novorođenčeta.
 • Elektronska prijava novorođenčeta: Ne morate brinuti o elektronskoj prijavi vaše bebe već mi to radimo za vas. 
 • Skrininci za vašu bebu: Rutinski neonatalni skrininzi i provere su deo našeg standardnog protokola, a sve u cilju dodatnog ulivanja sigurnosti po pitanju zdravlja vaše bebe od samog početka.
 • Kućna poseta (za teritoriju Beograda): Za vašu dodatnu udobnost i sigurnost, nudimo i kućne posete nakon porođaja ako se nalazite na teritoriji Beograda.
 • Prva kontrola mame i bebe nakon porođaja: Veoma je važno da osećate sigurnost i nakon izlaska iz porodilišta. Upravo iz tog razloga, u naš porođajni paket uključili smo i prvu kontrolu za mamu i bebu nakon porođaja.
 • Baby Bel kartica: Beba rođena u našem porodilištu bolnice ostvaruje pravo na 20% popusta na preglede lekara specijalista i profesorske preglede u periodu do navršene 2 godine života
 • Poklon paket za mamu i bebuposebno smo za vas pripremili paket iznenađenja kao znak dobrodošlice.

Naše dugogodišne iskustvo u oblasti ginekologije i akušerstva vam uliva garanciju za siguran i bezbolan porođaj, uz pažljivu brigu o vama i vašoj bebi. Radujemo se što ćemo biti deo vaše trudničke priče i pomoći vam da se pripremite za najlepši trenutak - dolazak vaše bebe!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše savetovalište za porodilište pozivom na +381 69 309 1043

Acibadem Bel Medic porodilište - Mesto gde se ljubav rađa.