Brazilska estetska implantologija u Bel Medic-u

10.04.2019.
Brazilska estetska implantologija u Bel Medic-u

Vrsni implantolozi iz Južne Amerike, Brazilci Alesandro Žanuario i Eduardo Ajubi, kao i implantolog Bel Medic-a, dr Gojko Cvijić, održali su predavanja na temu Estetske implantologije, u prijatnom ambijentu restorana Bel Food, Opšte bolnice Bel Medic. Na izuzetno posećenom događaju, ova tri stručnjaka su, pored znanja i iskustva prikazala i neke tehnike koje će mnogim stomatolozima unaprediti i olakšati posao. 

- Posle 20 godina prijateljstva sa ovom dvojicom veoma poznatih implantologa ne samo u Južnoj Americi već i u Evropi, doveli smo ih u Bel Medic da govore o vrlo specifičnim slučajevima i pacijentima koji imaju jako visoke zahteve u estetici – objašnjava dr Cvijić. - Gospoda Žanuario i Ajubi imaju ogromno iskustvo u estetskoj implantologiji tipičnoj za Brazil, gde se posle operacije javlja veoma malo ozlednog tkiva, pa su znanje i iskustvo koje imaju, preneli nama ovde, u Bel Medicu i u Beogradu svim kolegama koji su zainteresovani za specifičnu implantologiju, malo invazivnu, sa jako lepim estetskim rezultatima.

Specijalista protetike i implantologije Eduardo Ajubi rekao je da je stomatologija prošla kroz veliku transfrmaciju u kojoj je hirurgija zauzela svoje mesto i dominira svetom:

- Želja da se pacijentu predoči bolja ponuda implanata, sigurnost i kvalitet rada, manje bola i vremena za samu terapiju, i pored svega dobije rezultat bolje estetike i funkcionalnost samog implanta, doprineli su da implantologija postane vrlo izvodljiva i precizna – jasan je bio Ajubi, baš kao i njegov kolega Žanuario:

- Danas razgovaramo o veoma važnim stavkama u implantologiji, poput 3D planiranja postavke implanta na pravo mesto, važnosti očuvanja gingive i kosti... Razgovarali smo i o nekim tehnikama koje bi mogle da poboljšaju rezultate, o nekim materijalima i kako ih koristiti. Veoma mi je drago da je veliki broj kolega iz Beograda došao na predavanje i aktivno, pitanjima, učestvovao u čitavom događaju.

  

  

Copyright by Bel Medic 2020. All rights reserved.

Like us!
Follow us!
Follow us!