KK Crvena Zvezda MTS I Acibadem Bel Medic nastavljaju uspešnu saradnju

15.08.2022.

Acibadem Bel Medic će i ove godine nastaviti saradnju sa KK Crvena zvezda mts za takmičarsku sezonu 2022-2023. Produženjem ugovora sa KK Crvena zvezda mts osiguravamo da crveno-beli imaju najbolju moguću medicinsku negu.  

„Veliko nam je zadovoljstvo da nastavimo saradnju sa KK Crvena Zvezda. Acibadem Bel Medic će, kao i do sada, obezbediti najviši kvalitet lečenja igrača za koje smo sigurni da će i ove sezone postići vrhunske rezultate u Košarkaškoj Ligi Srbije, Kupu Radivoja Koraća, ABA ligi i, naravno, u Euro ligi. “- ističe dr Ivana Petrovic, Medicinski Direktor, Acibadem Bel Medic 

„Produžetak saradnje sa kompanijom Acibadem Bel Medic, najbolje govori o odnosu koji gradimo i imamo već dugi niz godina, kao i o nama, Klubu koji nastavlja da raste iz sezone u sezonu. Ne moram da ističem da nam je već godinama jedna od najvažnijih tačaka u godišnjem planu pružanje najbolje moguće brige o zdravlju naših igrača i ljudi koji rade u klubu, i potpuno smo svesni koliko je ovaj segment važan za svakodnevo funkcionisanje kluba. Klub partnera koji će nam olakšati funkcionisanje u još jednoj izuzetno zahtevnoj sezoni, što zaista nije fraza, ne bi bio kompletan i snažan bez Acibadem Bel Medic-a” rekao je Nemanja Vasiljević, direktor KK Crvena zvezda mts.

Kao i do sada naša ekipa uvek će biti uz crveno-bele na svim utakmicama na domaćem terenu, ali i na utakmicama mlađih selekcija, i sigurni smo da će saradnja biti uspešna kao i prethodnih godina.