Vodeći stručnjaci iz Turske ponovo kod nas

03.08.2023.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će nas ugledni gastroenterolog iz Acıbadem Ataşehir bolnice, Prof. dr. Selçük Dişibeyaz, posetiti 18. i 19. avgusta i obavljati preglede i intervencije u Acibadem Bel Medic-u. Prof. Dişibeyaz je ekspert u oblasti dijagnostike tumora digestivnog trakta i tokom svoje bogate karijere postigao je izvanredne rezultate, pružajući zadovoljstvo brojnim pacijentima.

U Acibadem Bel Medic bolnici, Prof. Dişibeyaz će pružiti sledeće vrste pregleda i dijagnostike: ERCP, lečenje opstrukcije bilijarnog trakta i bilijarnih stentova, dijagnostiku gastrointestinalnih tumora, lečenje tumora i polipa probavnog sistema, intervencije na pankreasu, želucu i debelom crevu, endoskopski tretman gojaznosti i mnoge druge inovativne procedure. Njegova vrhunska ekspertiza i iskustvo, donose nadu i optimizam pacijentima koji traže najbolje moguće rešenje za svoje zdravstvene probleme. 

Takođe, prof. dr. Mustafa Sofikerim, eminentni urolog, će takodje boraviti u Beogradu 17, 18. i 19. avgusta, i vršiće preglede i intervencije u Acibadem Bel Medic-u. Prof. dr. Mustafa Sofikerim je priznat stručnjak za dijagnostiku i lečenje bolesti prostate i bubrega, a svoje znanje i veštine urološke hirurgije uspešno primenjuje već više od dve decenije. Njegova specijalnost obuhvata laparoskopske urološke intervencije i prostatektomiju.

Prof. dr. Sofikerim je takođe član mnogih profesionalnih organizacija, što svedoči o njegovom visokom profesionalnom standardu. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, postao je priznat ekspert u robotskoj hirurgiji, čime je unapredio i olakšao brojne medicinske procedure. Ova izuzetna poseta pruža jedinstvenu priliku pacijentima u Beogradu da se konsultuju sa vodećim stručnjakom u oblasti urologije, čija stručnost i iskustvo obećavaju najbolju moguću negu, lečenje i rezultate. 

Zakažite Vaš pregled danas pozivom na 060 309 1000.

Ukoliko zovete iz inostranstva , možete nas kontaktirati putem Vibera I whatsapp aplikacije na +381 60 309 1070. 

Saradnja između bolnica Acibadem iz Istanbula i Acibadem Bel Medic iz Beograda neprestano se razvija kako bismo proširili medicinske usluge dostupne našim pacijentima. U protekle dve godine, Acibadem Bel Medic uspešno sarađuje sa kolegama iz Turske u cilju unapređenja kvaliteta usluga, razmene znanja i primene najboljih poslovnih praksi.