Hirurgija | Plastična i estetska hirurgija

Prva estetska operacija je urađena pre više od sto godina, a kao grana, bavi se korekcijom estetskih nedostataka i ulepšavanjem ljudskog tela.

Estetska hirurgija je istovremeno i deo antiageing medicine, jer zahvaljujući njenim mogućnostima lice i telo dobijaju mlađi i svežiji izgled.

Plastična hirurgija će učiniti da bolje izgledate, da se bolje osećate, uopšte, doprineće poboljšanju kvaliteta vašeg života. Studije su dokazale postojanje veoma jake veze između plastične hirurgije i pojačanog samopouzdanja.

Renomirani specijalisti estetske i plastične hirurgije opšte bolnice Bel Medic suvereno vladaju sve sofisticiranijim i sve preciznijim tehnikama rekonstrukcije, ulepšavanja i podmlađivanja uz pomoć hirurgije.

Opšta bolnica Bel Medic u svom sastavu ima dve kompletno opremljene operacione sale za izvođenje hirurških intervencija plastične i estetske hirurgije tela (uvećanje, podizanje i smanjenje grudi, zatezanje trbuha, liposukcija, uklanjanje tumora na koži i tretmani lečenja opekotina i ožiljaka i lica), kao i plastične i estetske hirurgije lica i vrata  u lokalnoj i opštoj anesteziji, intenzivnu negu i komforne apartmane za postoperativnu hospitalizaciju. Preoperativna priprema pacijenta takođe se u celini može obaviti u našoj bolnici.

Uz renomiranu hiruršku ekipu, Bel Medic ima veoma iskusne anesteziologe koji i postoperativno prate pacijenta. Nakon intervencije, pacijent se smešta u intenzivnu negu sa kompletnim monitoringom, ili u apartman u kome je pod stalnim nadzorom lekara i sestre.

BEL MEDIC Plastična i estetska hirurgija


doctors/59da4824103e1.jpg

estetski i plastični hirurg

Dr Saša Mišeljićdoctors/59d79ae248fca.jpg

dečji i plastični hirurg

Ass. dr Branislav Trifunović
estetski i plastični hirurg

Prof. dr Boban Đorđevićdoctors/59ef1c3ed44dd.jpg

plastični i rekonstruktivni hirurg

Dr Nikola Ostojićdoctors/59da492580dbd.jpg

plastični hirurg

Dr Violeta Baščarevićdoctors/59fc6e5f9bba7.jpg

estetski i plastični hirurg

Dr Maja Ginanni
estetski i plastični hirurg

Dr Bojan StevićCopyright by Bel Medic 2020. All rights reserved.

Like us!
Follow us!
Follow us!