Novi promotivni paketi za operacije žučne kese I kile

15.06.2023.

Promotivni paketi za operaciju žučne kese, ingvinalne i ubilikalne kile su u toku i trajaće do kraja septembra 2023. godine. 

Žučna kesa

Bol  u stomaku ispod desnog rebra, svetao urin ili tamija stolica samo su  neki od simptoma koji mogu ukazati da je vaša žučna kesa upaljena,  odnosno da u njoj postoji pristuvo kamenca.
Nakon pregleda, lekar  može savetovati intervenciju koja podrzumeva laparoskopsko uklanjanje  žučne kese. Ova operacija izvodi se kroz tri do četiri mala reza,  oporavak pacijenta je mnogo lakši nego kod klasične operacije, a svi  rizici su manji. Pacijent istog dana ili dan nakon operacije odlazi  kući, a već nekoliko sati posle operacije može da ustaje, pije vodu i  jede laganu hranu.

***Promotivni  paket za operaciju žučne kese koji iznosi 2.950 EUR i traje do kraja  septembra, uključuje preoperativnu pripremu, operaciju i 1 dan  postoperativnog boravka u bolnici uz standardne medikamente. 

Kila

Kile  su češća pojava nego što se misli i jako puno pacijenata zanemaruje  kilu, trpi bolove i javlja se tek kada je ona daleko teža za rešavanje. Kila  nije ništa drugo do prolazak organa iz duplje u kojoj se nalazi, kroz  urođen ili stečen otvor. Simptomi kile su različiti i u zavisnosti od  veličine i organa koji je u kilnoj kesi, a sama operacija podrazumeva  ugradnju mrežice koja se vrši na klasičan način i laparoskopski. 

Ingvinalna (preponska) kila nastaje  kada tkivo protrudira kroz slabo mesto mišića na trbušnom zidu.  Posledično ispupčenje može biti bolno, naročito kada kašljete, prilikom  savijanja ili podizanja teških stvari.

Ingvinalna hernija, iako nije nužno opasna, ne prolazi sama od sebe i vremenom može dovesti do životno ugrožavajućih posledica. 

***Promotivni  paket za operaciju ingvinalne kile koji iznosi 2.700 EUR i traje do  kraja septembra, uključuje preoperativnu pripremu, operaciju i 1 dan  postoperativnog boravka u bolnici uz standardne medikamente. 

Umbilikalna (pupčana) kila se  karakteriše kao izbočenje u području pupka. Na mestu hernije javlja se  izbočenje koje se pri ležanju ili pritiskom ruke može vratiti u trbušnu  šupljinu, ali i ne mora ako je hernija prirasla ili uklještena. Nekada  se u području hernije javljaju bolovi ili osećaj nelagodnosti. Ponekad  može biti poremećeno i mokrenje ako se mokraćna bešika nalazi u kilnoj  vreći.

***Promotivni  paket za operaciju ingvinalne kile koji iznosi 2.500 EUR i traje do  kraja septembra, uključuje preoperativnu pripremu, operaciju i 1 dan  postoperativnog boravka u bolnici uz standardne medikamente. 

U Acibadem Bel Medic-u operacije obavlja tim iskusnih vrhunskih abdominalnih i opštih hirurga na čelu sa dr Đorđem Bajecom i dr Vojinom Mihailovićem.

Posedujemo najsavremeniju opremu i instrumente za minimalno-invazuvnu i klasičnu hirurgiju, kao i sve što je potrebno za zbrinjavanje stanja koja zahtevaju hitnu hiruršku intervenciju zbog ugroženosti života pacijenta. Radimo 24 sata svakog dana, vikendom i praznicima, posedujemo jedan od najsavremenije opremljenih dijagnostičkih centara u regionu i možemo zbrinuti pacijente u sledećim slučajevima:

  • Vezana creva (ileusi)
  • Upala slepog creva
  • Upala žućne kese
  • Perforacija (pucanje) bilo kog organa u stomaku (abdomenu)
  • Krvarenje u abdomenu
  • Povrede svih vrsta (pad sa visine, povrede nanesene tupim i oštrim predmetima, povrede nastale u saobraćajnim nesrećama, povrede glave i kostiju glave, povrede kičme i mekih tkiva)
  • Prelomi koji zahtevaju hitnu hiruršku intervenciju
  • Torakalne drenaže kod preloma rebara, pojave vazduha ili tečnosti (izliva) u grudnom košu
  • Uvrtanje testisa (torzija testisa)
  • Ruptura bubrega

Pacijent u Acibadem Bel Medicu može da uradi kompletnu preoperativnu pripremu, svu potrebnu dijagnostiku, kao i pregled anesteziologa radi odobrenja operacije. Na taj način dobija kompletnu uslugu na jednom mestu, u najkraćem mogućem roku.

Pregled, a zatim i operaciju možete zakazati pozivom na 060 309 1000. 
Ukoliko zovete iz inostranstva, možete nas kontaktirati putem vibera ili whatsapp-a na +381 60 309 1070